Deze week lanceerde onze partner Cobra Golf de nieuwste lijn golfclubs: Aerojet clubs 🚀. Door het revolutionaire aërodynamische design ontwikkel je met deze clubs (nog) meer swing-snelheid. Waardoor jouw ballen nog verder zullen vliegen. En je dus met elke slag extra winst pakt. 

De volledige lijn is vernieuwd: ONE Length ijzers & hybrides, fairway woods en drivers.

Wil jij deze nieuwe clubs zelf testen en/of laten fitten? Meld je dan aan voor een gratis fitting afspraak. Onder de bezielende leiding van Tom van Haaren aka Mister ONE Length in ons fitting centrum bij Golfcentrum Noordwijk.

 

Aerojet ONE Length ijzers

De nieuwe ONE Length ijzers zitten boordevol nieuwe technologie. Ze zijn bijvoorbeeld voorzien van een zwevende PWR-bridge. Het zwaartepunt van het gewicht is meer gecentreerd, waardoor de clubs een hogere launch hebben met als gevolg meer afstand. Het clubhoofd heeft een grotere sweet spot waardoor je meer snelheid en meer spin kunt genereren.

In de kop zit een nieuwe trillingsdemper die zorgt voor een zachter gevoel en een mooier geluid bij impact. De nieuwe ONE Length ijzers worden geleverd met stalen shafts of met graphite shafts. En met Lamkin Crossline grips.

➡️ Ervaar zelf de Aerojet ijzers 🚀

Cobra Golf - Aerojet - ONE Length - ijzers

Aerojet irons face

Cobra Golf - Aerojet irons

 

Aerojet ONE Length hybrides

De nieuwe hybride clubs hebben – net als de fairway woods en drivers – een aërodynamischer ontwerp dan hun voorganger LTDx. Daarmee hebben ze de perfecte balans tussen snelheid en vergevingsgezindheid. De hybrides zijn ook verkrijgbaar in ONE Length, waardoor de kans dat je de sweet spot raakt aanzienlijk toeneemt. Er zijn hybrides voor mannen, maar ook speciale hybrides voor vrouwen.

➡️ Ervaar zelf de Aerojet hybrides 🚀

Cobra Golf - Aerojet - ONE Length - hybrides

Aerojet hybrids (3)

Aerojet hybrids (2)

Aerojet Fairway woods

De nieuwe Fairway Woods zien er niet alleen flitsend uit, maar zijn ook zeer vergevingsgezind. De onderkant is rood-wit-blauw, maar van bovenaf gezien zijn ze zwart en hebben ze een klassieke vorm. Ook de Fairway woods hebben een PWR-Bridge waardoor het zwaartepunt lager ligt en meer naar voren. Dit vermindert de spin en verhoogt de balsnelheid. Er zijn drie varianten verkrijgbaar.

➡️ Ervaar zelf de Aerojet woods 🚀

Cobra Golf - Aerojet - Fairway woods

Aerojet fairway wood (1)

Aerojet fairway wood (2)

Aerojet drivers

De aërodynamische vormgeving is het best merkbaar bij de drivers in verband met de grootte van de kop. Bij robot testen produceerden de drivers 2,8 km per uur meer snelheid dan bij de vorige versie (LTDx) – en dus ook meer afstand. Er zijn drie verschillende modellen drivers leverbaar: de Aerojet LS (low spin), de Aerojet (hogere launch) en de Aerojet Max (voor maximale stabiliteit). Dit zijn de meest geavanceerde drivers van Cobra tot nu toe. Ontworpen voor maximale clubhoofd snelheid bij grote afstanden door de agressieve stroomlijning.

➡️ Ervaar zelf de Aerojet driver 🚀

Cobra Golf - Aerojet - drivers

Cobra Aerojet driver (4)

Cobra Aerojet driver (3)  Cobra Aerojet driver (1)

 

Maak een gratis fitting afspraak

Vanaf februari hebben wij de Aerojet clubs in ons fitting centrum in Noordwijk en kun je helemaal gratis komen testen/fitten. Wil jij zeker zijn van een plekje in februari, meld je dan alvast aan via deze link. Tom van Haaren neemt dan zsm contact met je op om de fitting in te plannen. De levertijden bij Cobra zijn kort, dus je hebt jouw nieuwe clubs in huis nog voordat het golfseizoen echt losbarst.

LTDx demo-modellen met 30% korting

De LTDx demo-modellen van 2022 gaan in de uitverkoop met 30% korting. Wil jij jouw huidige golfset uitbreiden met een goed betaalbare – zo goed als nieuwe – hybride, fairway wood of een driver?

Stuur ons dan even een e-mail naar info@true-groove.com. We sturen je dan het overzicht van alle demo-modellen die te koop zijn. Uiteraard geven wij jou daarbij uitgebreid advies over welke club het beste bij jou past.

Op jouw golfsucces!

Groet met impact 💥
Team True Groove

⛳ Het Nieuwe Golfen
🌍 True Groove Online

 

Je las een blogartikel van True Groove.

Reageren mag altijd en delen ook.

Wat ook mag is doorklikken naar de volgende stap in jouw golfleven.

Dit zijn jouw opties:

En verder?