Arccos Golf voor golfers die snel beter willen worden

Op deze pagina kun je de revolutionaire nieuwe producten van Arccos Golf bestellen. Met Arccos krijg je écht inzicht in je spel en jouw sterke en zwakke spel-onderdelen. Arccos gebruikers verbeteren hun spel in het eerste jaar gemiddeld met 5 slagen.

Je kunt kiezen voor losse sensoren die je op jouw eigen clubs draait. Of voor ONE Length golfclubs, dan krijg je de 14x Arccos sensoren + 45 dagen Arccos abonnement er gratis bij. Bijkomend voordeel van ONE Length: jouw ballen vliegen een stuk verder en rechter 🚀.

“Take your game from guessing to knowing!”

Arccos Golf tracking systeem

Arccos sensoren (GEN3+)

Arccos heeft de derde generatie sensoren ontwikkeld die je achter op jouw eigen golfclubs kunt bevestigen. Je krijgt 14x slimme sensoren – één voor elke club in je tas – en toegang tot de bekroonde Arccos Caddie-app, de slimste persoonlijke golf caddie. Deze 14x Arccos sensoren bevestig je eenvoudig achter op de grips van jouw golfclubs, ongeacht het merk.

De techniek
Je koppelt de sensoren met de Arccos Caddie App, die je gratis kunt downloaden met een smartphone. Daarna ‘pair’ (koppel) je ze met elkaar en dan ben je klaar om golfdata te verzamelen over jouw slagen en afstanden. De slimme Caddie app geeft inzicht in al jouw afstanden en biedt daarnaast ‘artificial intelligence’. Daardoor leert de app van jouw prestaties, waardoor de app jou adviseert welke clubs je moet gebruiken om de holes zo gemakkelijk en zo goed mogelijk te spelen. De Arccos Caddie Smart sensoren zijn in 2022 verbeterd en nog nauwkeuriger dan de vorige generaties.

Caddie App
De app heeft de data van meer dan 45.000 golfbanen ter wereld dus een golfhorloge of rangefinder zijn hiermee overbodig geworden. De app is in staat om jou tijdens je ronde te adviseren welke club je moet gebruiken, net als een echte Caddie! En, niet onbelangrijk: de sensoren en de bijbehorende app zijn gewoon toegestaan volgens de huidige golfregels. Let wel op: de Arccos Caddie app is het eerste jaar gratis maar kost daarna $155.88 USD per jaar.

Specificaties
– Afmetingen: 25 x 13 mm
– Gewicht (1 sensor): +/- 9 gram
– Batterij: CR2032-batterijen inbegrepen
– Levensduur batterij: ongeveer 5 jaar
– Waterdichtheid: IPX7

➡️ Arccos sensoren direct bestellen

Arccos Caddie Link (GEN2)

De nieuwe Arccos Caddie Link is een draagbaar shot-tracking-apparaat dat naadloos aansluit op de Arccos Caddie-sensoren en de Arccos Caddie-app. Registreert automatisch alle data, waardoor het niet meer nodig is om een telefoon mee te nemen tijdens het spelen. Extra functionaliteit van Link: de mogelijkheid om de locatie van het de hole te markeren door simpelweg op de hoofdknop te drukken terwijl je naast de pin staat. Arccos Caddie Link is compatibel met iPhone- en Android-apparaten en kan aan de tailleband, riem of zak van een speler worden geklemd.

Het werkt onafhankelijk van de telefoon en draagt gegevens over tijdens of na een ronde, op basis van jouw voorkeuren.

Specificaties
– Klein en lichtgewicht, < 25 gram
– Afmetingen: 5,7 cm x 3,1 cm x 1,9 cm
– Weerbestendig
– Batterijlevensduur tot 10 uur
– Snel op te laden via een standaard micro USB-kabel (meegeleverd)

Bestel Arccos producten

Twijfel je nog over ONE Lenght clubs? Maak dan eerst een gratis fitting afspraak en kom testen.

 Arccos sensoren

€219,99

14x losse sensoren

Bestel de losse Arccos sensoren, draai ze gemakkelijk op jouw eigen golfclubs en koppel ze met je telefoon.

Arccos Link

€159,99

1x Arccos Link

Bestel de Arccos Link voor nog betere shot-tracking + je hoeft jouw telefoon niet te gebruiken tijdens het spel.

ONE Length fitting

€0

Custom fitting ONE Length clubs

ONE Length clubs worden standaard geleverd met 14x gratis Arccos sensoren + 45 dagen Arccos abonnement.

Online Golf Coaching programma

Arccos Golf data lopen als een rode draad door ons online coaching programma ‘Baas Over Je Ballen’. Al jouw golfdata zijn ook inzichtelijk voor onze coaches. Zo kunnen we jou efficiënt en op afstand coachen en begeleiden. Je kunt ons programma nu 7 dagen gratis testen, meld je hieronder aan voor de trial.

ARCCOS play smarter shoot lower scores