We houden allemaal van routine en vertrouwdheid. Het geeft ons een gevoel van veiligheid en stabiliteit. Maar soms kan het ook betekenen dat we onszelf hierdoor juist van groei onthouden (door ons te verzetten tegen verandering). Als je blijft doen wat je altijd hebt gedaan, zul je nooit iets nieuws leren of ontdekken. Vaak is het slimmer om dingen anders te bekijken, dat stimuleert creativiteit en innovatie.

In jouw comfortzone is je leven voorspelbaar. Je bent je op je gemak en je ervaart weinig stress en angst. Om persoonlijke groei te bereiken is het van belang om regelmatig buiten deze comfortzone te treden omdat hier de leerervaringen worden opgedaan.

De slogan van onze partner Cobra Golf is: ‘Doing Things Differently‘. Deze filosofie past als een gloednieuw golf handschoentje rondom onze eigen aanpak. Ook wij van Het Nieuwe Golfen doen de dingen net even anders dan onze collega coaches.

 

Geniaal gereedschap: ONE Length

Ruim 90% van alle golfers speelt nog met variabele lengte golfclubs. Vaak hebben ze nog nooit gehoord van het bestaan van ONE Length golfclubs. Zonde, want met ONE Length clubs raak je aantoonbaar vaker de sweet spot. En zuiver contact betekent: gegarandeerd meer afstand en meer precisie. Waardoor jouw handicap daalt en het plezier op de baan stijgt.

Ervaar het zelf en boek een gratis ONE Length fitting in Noordwijk. Je zult een enorm verschil voelen tussen jouw eigen set en de innovatieve ONE Length clubs van Cobra. In februari 2023 zal Cobra de nieuwe lijn lanceren, dus dit is hét moment om over te stappen als je jouw handicap drastisch wilt verlagen aankomend seizoen.

Golf coaching nieuwe stijl

Bij jouw lokale golf pro kun je golflesjes boeken. Je leert dan de ouderwetse manier van golfen: start je golfswing vanuit de traditionele set-up houding (waarbij je via een vlakke leercurve langzaam beter wordt).

Bij Het Nieuwe Golfen pakken we dit anders aan: start je golfswing vanuit de perfecte raakhouding van de pro’s (waarbij je via een steile leercurve als een raket vooruit schiet). Het resultaat is direct merkbaar: jouw ballen gaan eindelijk vliegen. Bekijk op deze pagina wat golfers zeggen na hun eerste ervaring met Het Nieuwe Golfen.

Vanaf dit jaar hebben we onze coaching programma’s in handicap-groepen ingedeeld:

Naar HCP 36 programma

Voor alle beginnende golfers vanaf HCP 54 die binnen een jaar richting HCP 36 willen gaan. Na dit jaar kun je zonder stress en frustratie prima meekomen in de baan met jouw golf buddies.

Naar HCP 18 programma

Speciaal ontworpen voor golfers vanaf HCP 36 die binnen een jaar richting HCP 18 willen gaan. Na dit jaar kun je niet alleen meekomen, maar zul je jouw buddies ook nog eens verslaan.

Single HCP programma

Dit programma is bedoeld voor steady bogey golfers die de vurige ambitie hebben om een single HCP te halen. Lekker voor je ego, want na een jaar behoor jij tot de elite van de golfers in NL.

Wil jij meer weten over onze coaching programma’s? Stuur dan even een e-mailtje naar info@true-groove.com of plan een vrijblijvende bel-afspraak in onze agenda. We kijken dan samen of we een klik hebben en of jij voldoet aan de selectie-criteria die wij hanteren.

Onze coaching programma’s zijn namelijk niet voor iedereen. Je kunt alleen meedoen als je aantoonbaar de ambitie hebt om beter te worden. En als je bereid bent om daar tijd en energie in te investeren. Wij garanderen resultaat.

Onze coaches begeleiden jou intensief naar jouw ultieme golfdoel. In een kleine groep met gelijkgestemden van jouw niveau.

Op jouw golfsucces!

Groet met impact 💥

Team True Groove
⛳ Het Nieuwe Golfen
🌍 True Groove Online

PS: ben je nog niet bekend met de methodiek van Het Nieuwe Golfen? Dan is onze wekelijkse proeftraining Slagkracht de beste optie.

Je las een blogartikel van True Groove.

Reageren mag altijd en delen ook.

Wat ook mag is doorklikken naar de volgende stap in jouw golfleven.

Dit zijn jouw opties:

En verder?