High End Golf Retraite voor golfgekke ondernemers

Sprongen vooruit door langer stil te staan

Ben jij ondernemer en gek op golfen? Wil je jouw golfspel snel en structureel verbeteren? Omdat je simpelweg weet dat je het in je hebt, maar het er nog niet uitkomt?

Veel trainen, meer les nemen, vaker rondjes lopen; de kans is groot dat je het allemaal al hebt geprobeerd. Zonder resultaat. Het gevolg: je zelfvertrouwen wordt steeds lager wordt als je met vrienden of klanten een ronde loopt.

Golf is een perfecte manier om jouw zakelijke klanten écht goed te leren kennen. Maar dan wil je natuurlijk wel mee kunnen komen met je flightgenoten. En niet de helft van de tijd kwijt zijn met zoeken naar je ballen…

De oplossing: onze High End Golf Retraite

Geïnspireerd door het concept van ‘de Nonnen van Vught’ hebben wij het equivalent voor golf ontwikkeld – maar dan niet zo spartaans.

Een week lang ga je ‘intern’ met een kleine groep gelijkgestemde ondernemers op één van de mooiste golfbanen van Nederland: Bernardus Golf in Cromvoirt (niet toevallig naast Vught).

Je maakt hier in korte tijd grote stappen in jouw golfspel op basis van de methodiek van Het Nieuwe Golfen. De leercurve is steil: je gaat niet van A naar B, maar van A naar F.

Mooie bijvangst: je breidt je zakelijke netwerk uit met inspirerende ondernemers. Die vaak vrienden voor het leven worden – er worden inmiddels al reünies georganiseerd :-).

We kijken samen vrijblijvend of de golf retraite bij je past.

Bernardus Golf is ook de locatie van het Dutch Open. 

“Waanzinnige week met andere afwijkers”

Glimlach van oor tot oor

“Ik heb een glimlach van oor tot oor. De hospitality van Bernardus is een 12. De lodges zijn top en de baan fantastisch. Het was voor mij een unieke week waarbij ik vrienden voor het leven heb gemaakt.”

Michel

Ongelooflijk veel geleerd

“Ik heb ongelooflijk veel geleerd via een steile leercurve. Een mooie baan en een mooie groep, je leert ook heel veel van elkaar. En aan het einde van de dag wordt je goed verzorgd. Ik ben een heel blij mens.”

Jan Kees

Iedere dag genieten

“Ik ben zo blij als een kind, want we leren en genieten iedere dag. We worden tegelijkertijd vaster en beter. Het gezelschap is top en de coach is inspirerend.”

Jan

Dit moet je gewoon doen

“Samenvattend: iedereen die écht diep wil gaan, en echt wil proberen om het onderste uit de kan te halen die moet dit gewoon doen. Meld je aan voor de retraite.”

Uriël

Niet voor iedereen, wel voor jou

De High end Golf Retraite is niet voor iedereen, maar wel voor jou. Ontdek de methodiek van Het Nieuwe Golfen en maak in één week grote stappen in het verbeteren van je golfspel.

Hoe werkt het?

 • Er zijn maximaal zes deelnemers per golf retraite.
 • We besteden veel aandacht aan het samenstellen van de groepen. Om die reden voeren we met iedere deelnemer een persoonlijk gesprek om te kijken of we een goede match zijn.
 • Klikt het en klopt het? Dan ontvang je daarna een officiële uitnodiging en een betaallink.
 • Je ontvangt uiteraard een zakelijke factuur voor je administratie.
 • Er wordt direct een lodge voor jou gereserveerd voor vier dagen.
 • Laat het aftellen en de voorpret maar beginnen!

Op de eerste dag wordt je ontvangen door Michel Put in het clubhuis van Bernardus Golf en krijg je de sleutel van jouw luxe lodge. De komende dagen staan volledig in het teken van Het Nieuwe Golfen.

Data Golf Retraites 2023

In 2023 organiseren we de volledige High end Golf-retraite bij Bernardus Golf in Cromvoirt op onderstaande data:

 • 21 t/m 24 maart 2023

Het is ook mogelijk om een kortere Golf Retraite te boeken (1 of 2 nachten) op een datum naar keuze. Plan hier jouw kennismakingsgesprek.

Globaal programma

De High end Golf-retraite heeft een vastomlijnd programma. Wat gaan we doen?

We starten elke dag met een gezamenlijk ontbijt bij de lodges. Daarna volgt er een intensieve golf coaching-sessie op de luxe driving range en maak je gebruik van de briljante short game-faciliteiten. Rond 12 uur lunchen we bij Bar & Brasserie Bernardus Café.

Na de lunch volgt een tweede coaching sessie die je helemaal ‘ready to play’ maakt. Om 15 uur spelen we negen holes met baanbegeleiding door Michel Put. Op de laatste dag spelen we een volledige ronde van 18 holes.

Na de baan sessie in de middag is het tijd om te borrelen op het terras van de brasserie en de dag te evalueren in de sauna of in je lodge. ‘s Avonds dineren we gezamenlijk in het sterrenrestaurant Noble Kitchen onder leiding van patron-cuisinier Edwin Kats.

Op vrijdag sluiten we de week af met een uitgebreide borrel.

Jouw meedogenloze mastercoach

Michel Put, grondlegger van Het Nieuwe Golfen en eindbaas over zijn ballen, is de hele week jouw host en golf-coach. Verwacht veel energie en vuur, maar ook ontspanning en mooie gesprekken.

Bonus: 12 maanden toegang tot ‘Baas Over Je Ballen’

Na de retraite krijg je nog een jaar lang 24/7 toegang tot ons online golf coaching-programma ‘Baas Over Je Ballen’ (t.w.v. €999,-), inclusief intensieve begeleiding door Michel Put en Tom van Haaren.

Dit programma omvat onder meer:

 • Elke drie maanden een online sessie met Tom
 • Maandelijkse feedback op jouw eigen swing video’s
 • 24/7 toegang tot onze coaches via Whatsapp en telefoon

… en nog veel meer.

We kijken samen vrijblijvend of de golf retraite bij je past.

Je eigen luxe lodge op de golfbaan

Op dag 1 van de retraite krijg je de sleutel van jouw eigen luxe lodge waar je vier dagen verblijft.

Fantastische faciliteiten

De faciliteiten zijn high end: een fantastische overdekte driving range met bar en een mooie short game area. Maar ook een tennisbaan, een fitnessruimte, een sauna, wellness en massage en zelfs een verwarmd zwembad.

De vraag is niet of je gaat genieten – de vraag is of je op vrijdag nog wel naar huis wilt!

Je investering

De investering voor de volledige golf retraite (met drie overnachtingen) van 21 t/m 24 maart is € 3999 excl. btw. De kosten zijn deels fiscaal aftrekbaar voor ondernemers. Je krijgt sowieso een nette zakelijke factuur van ons. 

Bonus: 12 maanden toegang tot ons online golf coaching-programma ‘Baas Over Je Ballen’ t.w.v. € 999,- met de intensieve begeleiding van Michel Put en Tom van Haaren.

De investering voor een mini golf retraite (met één overnachting) is € 1350 excl. btw per persoon. Data in overleg.

Wil jij het Nieuwe Golfen snel leren in een exclusieve en luxe setting? Investeer in jezelf én in je bedrijf. Meld je aan voor één van onze High end Golf-retraites!

We nemen binnen 24 uur contact met je op om te kijken of we een klik hebben.

Voor wie?

Dit ben jij ten voeten uit:

 • Een rebelse ondernemer met ballen. Of in elk geval een ondernemend type.
 • Je hebt de ambitie om in zeer korte tijd veel beter te worden in golf.
 • Je hebt humor. En je houdt van lekker eten en drinken in een mooie omgeving.
 • Je vindt het leuk om andere succesvolle ondernemers te ontmoeten.
 • Je bent al een golfer (minimaal handicap 54).

Ongeacht of je:

 • pas net bent begonnen met golfen. Of dat je al een single handicap hebt.
 • nu 30 jaar bent of volgende week 72 kaarsjes uitblaast.

Is dit op jou van toepassing? Meld je dan direct aan.

Waarschuwing: deze Golf Retraite is niet geschikt voor:

 • Mensen die denken dat ze te oud zijn of geen tijd hebben.
 • Traditionele golfers met een geruite broek die niet buiten de ruitjes durven te denken.
 • Mensen die geen innerlijk vuur hebben, want je moet wel de ambitie hebben om beter te worden.
Golf Retraite | Het Nieuwe Golfen

Veelgestelde twijfels:

Ik kan helaas niet in maart 2023. Wat nu?

Geen probleem. Meld je gerust aan voor een kennismaking, we zullen de retraite in 2023 op meer data organiseren.

Ik ben geen ondernemer, maar ik wil wel meedoen.

Dat kan, mits je een ondernemend type bent ;-). We zijn dan bij de ballotage iets strenger, maar voel je welkom om je aan te melden.

Is de High end Golf-retraite all-inclusive?

Yes. Je hebt de hele week vrij toegang tot alle faciliteiten bij Bernardus Golf. Uiteraard is de hele week inclusief eten en drinken (4x ontbijt, 4x lunch, 4x borrel, 3x diner en 3x overnachtingen in de luxe lodge).

Wat is het rendement op mijn investering?

Je gaat in een week van A naar F. Ultiem golf geluk is natuurlijk onbetaalbaar. Het is onze missie is om jou je investering x10 te laten terugverdienen. Ook de uitbreiding van je netwerk met andere, succesvolle ondernemers levert je geld en levensvreugde op. Kortom: een win-win situatie.

Hoe ziet het programma eruit?

Alle spelonderdelen komen aan bod, daardoor is het programma afwisselend en elke dag anders. Wat vaststaat is dat je elke dag ruim vier uur coaching krijgt. Daarnaast speel je dagelijks negen holes onder begeleiding van Michel Put. Op de laatste dag spelen we samen 18 holes. Tussen het golfen door ontspannen we en genieten we volop van de high end omgeving, heerlijk eten en mooie wijnen.

Kan ik direct starten met het online coachingsprogramma ‘Baas Over Je Ballen’?

Jazeker. Na je aanmelding voor de Golf retraite krijg je direct toegang tot ons online jaarprogramma ‘Baas Over Je Ballen’. Start vandaag nog met alle video’s, games en drills. Kortom: voor de retraite start, ben jij dus al aan de slag met het Nieuwe Golfen.

Mag ik iemand meenemen?

Jazeker. Neem gerust je compagnon, beste klant, relatie, vriend of partner mee. Goed om te weten: als je iemand meeneemt, zit daar een prijsvoordeel aan. Zeker als jullie samen een lodge delen. Dus: informeer naar de mogelijkheden.

Wat krijg je niet?

Geen praktisch geneuzel en gezweef, behalve de bal dan. En nee, je hoeft ook niet je hele swing te veranderen.

Hoe weet ik zeker of de methodiek van Het Nieuwe Golfen echt werkt?

Wij bieden 100% succesgarantie. Lees hier wat anderen over Het Nieuwe Golfen zeggen.

Kan ik ook een kortere retraite boeken?

Jazeker, je kunt ook een Golf Retraite boeken met 1 of 2 overnachtingen. Data zijn dan in overleg, we maken een prijsvoorstel op maat.

Is de retraite ook geschikt voor beginnende golfers?

Jazeker. No worries over welke handicap je nu hebt. We maken een persoonlijk plan voor alle deelnemers.

Ik wil wel, maar ik denk dat ik geen talent heb voor golf…

Onzin. ‘Greatness isn’t born, it’s grown’. Dus jij hebt je plafond nog lang niet bereikt. Want ook al ben je laat begonnen met golfen, er is altijd hoop. Laat je tijdens deze week verbazen over je mogelijkheden.

Ik overweeg om te stoppen met golf, zou dit mijn laatste kans zijn?

Jazeker! Meld je meteen aan en laat je aangenaam verrassen.

We kijken samen vrijblijvend of de golf retraite bij je past.

Andere vraag?

Tot slot: heb je nog meer vragen of twijfels? Blijf er niet te mee rondlopen en neem contact op:

Groet met impact 💥,
Team True Groove

Dit zeggen eerdere deelenemers…

Michel en Jan Kees
Michel en Jan Kees

Steile leercurve. Ik heb een glimlach van oor tot oor!

Jan
Jan

Ik ben zo blij als een kind, ik ben nu vaster en beter.

Uriël
Uriël

Als je beter wilt worden dan moet je dit gewoon doen.

Onno
Onno

Ik kan nu eindelijk echt mijn handicap verlagen!