Deze week hebben we een primeur: de opening van de Golflounge Amsterdam! Op het terrein van Golfcentrum De Hoge Dijk, de vaste thuisbasis van Het Nieuwe Golfen. Een ware transformatie naar de driving range 3.0 ⛳️🍻

Een fantastisch nieuwe plek waarbij FUN hoog in het vaandel staat. Denk aan het TopGolf concept uit Amerika, maar dan gewoon in Amsterdam. Vroeger ging je op vrijdagavond twilight bowlen, nu ga je disco golfen met je vrienden of met je werk.

‘Ook al heb je niks met golf, dit vindt iedereen hartstikke leuk!’

Speel samen met vrienden, familie of collega’s/klanten golfspelletjes in een informele setting. Onder het genot van een hapje, een drankje met een DJ op de achtergrond.

In samenwerking met de Golflounge organiseren wij Golf Business events. Ervaar de methodiek van Het Nieuwe Golfen op de mooiste driving range van Nederland.

Ben jij een golfgekke ondernemer of ben jij verantwoordelijk voor events in jouw bedrijf?

➡️ Vraag vrijblijvend meer informatie aan over de mogelijkheden.

 

De perfecte evenementenlocatie voor een bedrijfsuitje, teambuilding event, personeelsborrel of een zakelijke meeting

Golflounge Amsterdam is ‘state of the art’ en biedt diverse mogelijkheden voor zakelijke evenementen. Van kleinschalige privé-boxen voor vergaderingen tot een compleet omgetoverde locatie voor een groot congres of evenement (de capaciteit is maximaal 200 personen). De locatie is makkelijk bereikbaar en ligt op korte afstand van het Amsterdamse centrum.

Grote Business Events in de Lounge

De lounge is de hoofdruimte van Golflounge Amsterdam. Hier komt iedereen samen om te golfen. De ruimte bevindt zich direct aan de afslagplaatsen waar je dus midden in de actie zit. De bar bevindt zich in het midden. De ideale plek om een hapje en een drankje te bestellen om de beleving van de Golflounge compleet te maken.

De Golflounge Amsterdam is met name geschikt voor grote zakelijke business evenementen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Netwerkbijeenkomsten
  • Productlanceringen
  • Bedrijfsborrels
  • Teambuilding
  • Seminars
  • Meetings

Het interieur van de Golflounge is smaakvol en modern en op verschillende modulaire manieren in te richten. Daarnaast is er natuurlijk een grote gezellige bar en kun je gebruik maken van de beste golf faciliteiten. Elk bedrijfsevenement wordt tot in de kleinste puntjes door ons voorbereid.

Op de kaart staan o.a. luxe bittergarnituur, dim sum en verschillende high end hapjes. Daarbij wordt er écht lekkere wijn geschonken en worden er meesterlijke cocktails geserveerd.

➡️ Vraag vrijblijvend meer informatie aan over de mogelijkheden.

Golflounge Amsterdam | Het Nieuwe Golfen-6    Golflounge Amsterdam | Het Nieuwe Golfen-4

Kleinschalige Business Events in de VIP-boxen

Speciaal voor events van 4 tot 30 personen zijn er drie grote VIP-boxen, die volledig af te sluiten zijn. Met in totaal vijf afslagplaatsen kun je met teams tegen elkaar spelen.

Eventueel gecombineerd met een brainstorm of vergadering met je collega’s. Of bijvoorbeeld een privé-sessie met je beste klanten of leveranciers.

De VIP-boxen zijn stijlvol ingericht en voorzien van alle gemakken. Na het golfen kan de unit worden gebruikt om na te borrelen.

Je speelt er spannende golf competities en leuke golf spelletjes, zoals vlaggetjes veroveren of Bulls-Eye. Of speel virtueel golf: kies een baan ergens ter wereld die je altijd al eens hebt willen spelen.

Er zijn allerlei opties die je zelf kunt kiezen en bedienen, afgestemd op jullie gezelschap, niveau en wensen. Dus ook voor mensen die nog nooit hebben gegolfd.

Golflounge Amsterdam | Het Nieuwe Golfen-2    Golflounge Amsterdam | Het Nieuwe Golfen-1

Privé coaching sessies onder leiding van Michel Put

Voor de echte fanatiekelingen hebben wij speciaal aanbod: huur een VIP-box voor 1 of 2 dagdelen met privé coaching door Michel Put. Een toffe en intensieve manier om je spel in korte tijd naar een hoger niveau te tillen. Dat kan helemaal privé 1-op-1 met Michel, of in een kleine groep (de VIP-box heeft plek voor maximaal 6 – 12 golfers). Uiteraard inclusief lekkere hapjes en drankjes.

Tijdens de sessie hebben we uiteraard de Trackman tot onze beschikking die jou objectief écht inzicht geeft in je spel.

➡️ Vraag vrijblijvend meer informatie aan over de mogelijkheden.

Michel Put | Het Nieuwe Golfen

Uniek in de Benelux: de Golflounge Amsterdam

Gezellig samen golfen terwijl je lekker warm binnen zit in een sfeervolle golf lounge. Met uitzicht op een prachtig natuurgebied. Je kunt het gras zelfs ruiken terwijl je afslaat. Een waanzinnige beleving voor jouw vriendengroep, familie of team. Kortom: kom spelen, eten, drinken, dansen en golfen bij de Golflounge Amsterdam.

Iedereen is welkom. De Golflounge is er voor iedereen, jong en oud, golf-ervaring is niet nodig. Je hoeft ook geen geruite polo aan met een rode broek. Je loopt gewoon naar binnen en de gratis golfclubs staan al voor je klaar. Heerlijk onbeperkt ballen afslaan van binnen naar buiten.

Het is actief, competitief én ontspannen tegelijk. Met een bar, DJ en overal grote animatie-schermen is het één groot feest en een waanzinnige mix tussen golf en fun.

Golflounge Amsterdam | Het Nieuwe Golfen-3    Golflounge Amsterdam | Het Nieuwe Golfen-5

➡️ Vraag vrijblijvend meer informatie aan over de mogelijkheden.

 

Logo Golflounge Amsterdam | Het Nieuwe Golfen

Je las een blogartikel van True Groove.

Reageren mag altijd en delen ook.

Wat ook mag is doorklikken naar de volgende stap in jouw golfleven.

Dit zijn jouw opties:

En verder?