Het geheim van een stabiele golfswing

Bij True Groove start je in de raakhouding van de pro’s. Omdat dit de snelste en meest eenvoudige manier is om in korte tijd een stabiele golfswing te ontwikkelen.

PGA Professional Michel Put laat je in deze video de perfecte impact houding zien. Als je jouw swing begint in deze raakhouding van de pro’s, dan verlaag je in korte tijd jouw handicap op spectaculaire wijze. Tegelijkertijd zal jouw plezier in het golfspel exponentieel groeien.

De True Groove methodiek is wiskundig onderbouwd en gevalideerd door de neurowetenschap. Door te starten vanuit de optimale impact houding maak je dankbaar gebruik van het fenomeen ‘propriocepsis’ (we weten waar ons lichaam en lichaamsdelen zich bevinden in tijd en ruimte).

Meld je aan bij True Groove

Wil je de True Groove methodiek zelf live ervaren? Ga naar onze webshop en meld je aan voor een introductiesessie bij PGA professional Michel Put in onze webshop. Na 1 sessie heb je het bewijs dat onze succesformule echt werkt (100% succesgarantie).

Slagkracht

Op donderdag 13 juni 2019 organiseren wij een uniek evenement: SLAGKRACHT. Een volledig verzorgd eendaags event voor ondernemers die de blauwdruk willen voor meer resultaat in hun business, in hun golfspel en in hun leven. Een sportdag voor je lichaam en geest.

De dag bestaat uit drie delen:

1. In de ochtend krijg je een True Groove Golf Masterclass van niemand minder dan Joost Steenkamer (topgolfer / oud-bondscoach Nederlandse Golf Federatie / Founder MOT golf / speelde jarenlang op de tour) en PGA Golf Professional Michel Put die jouw mindset / leercurve en golfswing voorgoed zullen veranderen.

2. Na een heerlijke lunch is het in de middag tijd voor persoonlijke ontwikkeling. Een Masterclass voor ondernemers over het behalen van jouw levensdoelen. De Masterclass wordt live opgenomen voor de Helden & Hordes Podcast. Host Eddy Boom gaat in gesprek met de eigenaar van Big Five For Life, Sijbe Bonsma.

3. Na afloop van de live podcast gaan we borrelen en is er tijd om je netwerk uit te breiden met gelijkgestemde ondernemers.

Wil je in 1 dag grote sprongen maken, toffe mensen ontmoeten en lekker buiten zijn? De theorie en praktijk achter omdenken, deep learning, storytelling helpen jou al in 1 dag aan meer slagkracht op je werk, op de golfbaan en in je leven.

Bekijk het volledige programma op onze website.

 

Je las een blogartikel van True Groove.

Reageren mag altijd en delen ook.

Wat ook mag is doorklikken naar de volgende stap in jouw golfleven.

Dit zijn jouw opties:

En verder?