Echte Nieuwe Golfers golfen met Kaddey

Met trots mogen wij onthullen dat wij officieel partner zijn van het Amsterdamse merk Kaddey. We delen dezelfde kernwaarden en samen willen we de golfwereld wakker schudden. Bekijk op deze pagina de fantastische ‘dutch design’ producten van Kaddey.

De innovatieve producten van Kaddey zijn ontwikkeld met het uitgangspunt dat alles zo eenvoudig mogelijk moet zijn. Het gebruik, de materialen, de vorm en de toepassingen. Perfectie is pas bereikt als er helemaal niets meer weg te laten is.

Net als bij de methodiek van Het Nieuwe Golfen, ontdaan van alle ruis.

Kaddey Switch: de Apple onder de trolleys

Het begon in 2019 allemaal met de Kaddey Switch: een revolutionaire trolley die je kunt duwen én kunt trekken. De super compacte Kaddey Switch is een Push-Pull trolley die licht aanvoelt en makkelijk manoeuvreert dankzij de twee grote wielen. Op de fairway en downhill duw je de Switch, uphill of in de rough is trekken het meest efficiënt. Zo krijg je meer rust in je spel en bespaar je kostbare energie.

“Switch on your game!”

Kaddey-Switch-golf-trolley-home-black

Verkrijgbaar in zwart en in wit met verschillende kleuren wieldoppen.

Nieuw: de Kaddey Cart bag

De Kaddey Cart Bag past naadloos op jouw Kaddey Switch trolley dankzij het unieke ‘Fast-Lock’ systeem. Uiteraard past hij ook op andere trolleys en buggies. De tas is volledig waterdicht en extreem licht. Het minimalistische ontwerp heeft voor een vakverdeling in ‘Body’ en ‘Game’. Hiermee organiseer je je spullen overzichtelijk en creëer je nog meer rust. Pre-order jouw Cart Bag nu, de tas wordt geleverd april ’23.

Kaddey-Cart-Bag-Right

Nieuw: de Kaddey Flex bag

De afneembare Flex Bag biedt je nog meer extra ruimte en flexibiliteit in wat je van huis meeneemt naar de baan. Pak de waterafstotende EVA tas thuis in met alleen de spullen, eten en drankjes die je die golfdag nodig hebt. Klik hem op je frame en je bent klaar om af te slaan.

Kaddey-Flex-Bag

De ultieme Range Finder

Jouw Kaddey rangefinder heb je altijd makkelijk binnen handbereik. Dankzij de geïntegreerde magneet en frame-adapter klik je hem gemakkelijk op het frame. Binnen een seconde vindt het apparaat het richtpunt en wordt de afstand nauwkeurig weergegeven. De Range Finder is snel oplaadbaar via de bijgeleverde USB-kabel.

Kaddey-Rangefinder

Professionele Zone golfballen

De Kaddey Zone is een schone golfbal die voor mentale rust zorgt. Zo kun jij volledig focussen op jouw routine. De 3-delige bal heeft een urethaan cover, is van hoogwaardige kwaliteit en levert optimale prestaties. De 25x golfballen worden geleverd in jouw favoriete kleur.

Kaddey-Zone-Golf-Ball

Nog meer Kaddey golfproducten

Naast alle bovenstaande producten kun je bij Kaddey ook terecht voor kleinere fraaie golfproducten. Leuk om zelf te kopen of om cadeau te doen aan jouw golfvriend(in). Denk aan: een paraplu, een schoenentas, een spiegel voor op de Switch, een wielhoes, mooie bamboo tees of een handige Kaddey drinkbeker.

Join the Push-Pull Revolution!

Wij selecteren onze partners op basis van zeer strenge selectiecriteria. Het team van Kaddey voldoet ruimschoots aan al deze eisen en heeft – net als wij – golfgeluk hoog in het vaandel staan. De service is bij het team Kaddey van zeer hoog niveau.

Ga dus snel naar de webshop en shop jouw Kaddey producten.