De donkere dagen tussen kerst en oud en nieuw zijn perfect geschikt om diep te trainen. In deze blog vind je daarom een nieuwe video met een oefening die je in slow-motion moet uitvoeren – zo langzaam mogelijk. Het liefst voor een grote spiegel zodat je kunt zin hoe jij beweegt. Hoogste tijd voor reflectie!

Hoe kijk jij terug op 2022? Heb je jouw golfdoelen behaald? Zo niet: waarom niet? Heb je wel vaak genoeg getraind en gespeeld? Heb je er alles aan gedaan of ben je te druk geweest met andere zaken die weinig met golf te maken hebben?

Waarschijnlijk het laatste, want de meeste golfers willen wel, maar doen er te weinig voor. Maar, als jij de échte intrinsieke motivatie hebt om te trainen en te spelen, dan zul jij jouw doelen halen in 2023. Mits je goed begeleid wordt. En that’s where we come in, wij bewaken jouw innerlijke vuur en helpen jou naar jouw droomhandicap 😀.

Verlaag jouw handicap

Vanaf volgend jaar gaan wij onze coaching trajecten inrichten op handicap niveau. Je kunt je aanmelden voor het programma dat jou naar handicap 36 brengt, of naar handicap 18. Daarnaast hebben we een ‘elite-programma’ naar een single handicap.

Wil jij meedoen met één van deze programma’s? Plan dan een vrijblijvende call in onze agenda voor een intake gesprek of proef eerst een week lang helemaal gratis van alle content in ons online programma (dit gebruiken wij ter ondersteuning van live coaching sessies).

Let op: onze programma’s zijn alleen geschikt voor golfers die écht ambitie tonen.

Verbeter jouw impact-positie: train diep

In deze video vind je een ‘diep trainen’ oefening die je thuis kunt doen. Ons advies is om deze oefening elke dag minimaal 5 minuutjes zo langzaam mogelijk uit te voeren, het liefst voor een grote spiegel. Je zult versteld staan van het resultaat in de lente.

 

Een fantastisch golfjaar!

Rest ons om jou een waanzinnig golfjaar toe te wensen. Met veel mooie rondes op prachtige banen in gezelschap van jouw dierbaarste vrienden en familie. Vol met golfgeluk, parren en birdies. En misschien wel eindelijk eens die felbegeerde hole-in-one!

Proost op een fantastisch mooi golfjaar in 2023 🥂

Groet met impact 💥
Team True Groove

⛳ Het Nieuwe Golfen
🌍 True Groove Online

PS: Ben je nog niet bekend met de methodiek van Het Nieuwe Golfen? Begin het jaar dan meteen goed en claim een ticket voor onze wekelijkse proeftraining Slagkracht in Amsterdam. Of bekijk eerst op deze pagina even wat er tijdens deze training is gebeurd met andere golfers.

 

 

Je las een blogartikel van True Groove.

Reageren mag altijd en delen ook.

Wat ook mag is doorklikken naar de volgende stap in jouw golfleven.

Dit zijn jouw opties:

En verder?