Trots! Deze week zijn we te gast in de ‘The Brainbooster Podcast’ van Karl Morris, één van Europa’s toonaangevende prestatiecoaches. Of het nu gaat om sport, zaken of plezier, de echte sleutel tot succes is om van gedachte naar ACTIE te gaan en de veranderingen te laten plaatsvinden. Deze podcast helpt je om het beste uit jezelf te halen.

Karl Morris is oprichter en eigenaar van The Mindfactor – train your golf brain. In 2013 is Michel Put ‘certified Mindfactor Coach’ geworden, na een driedaagse opleiding door Karl en zijn team.

Wil jij jouw brein ook een boost geven – en jouw golfspel vaker winnen?

Luister dan naar onze eerste internationale podcast, waarin Michel Put in het Engels het verhaal van True Groove | Het Nieuwe Golfen vertelt. En uiteraard ook over onze samenwerking met de ONE Length golfclubs van Cobra Golf en de componenten van ‘Diep Trainen’ waarmee Nieuwe Golfers hun leerproces met een factor 10 versnellen.

🎙 Luister via Apple Podcasts.
🎙 Luister via Google Podcasts.

Of bekijk de podcast via Vimeo of hieronder via Youtube:

Wil jij meer weten over de methodiek van Het Nieuwe Golfen? De snelste manier om eindelijk écht Baas Over Je Ballen te worden.

Meld je dan aan voor ons ‘flagship event’ SLAGKRACHT  – elke vrijdagmiddag bij Golfcentrum De Hoge Dijk in Amsterdam.

Op jouw golfsucces!

Groet met impact 💥

Team True Groove
⛳ Het Nieuwe Golfen
🌍 True Groove Online
📱 0031 – (0)6 – 2433 4249

PS: Houd je van podcasts? Dan vind je het misschien ook leuk om onze allereerste podcast te beluisteren. Bekijk hier het interview door Eddy Boom in zijn Helden & Hordes Podcast (in het Nederlands).

 

Je las een blogartikel van True Groove.

Reageren mag altijd en delen ook.

Wat ook mag is doorklikken naar de volgende stap in jouw golfleven.

Dit zijn jouw opties:

En verder?