Meesterinterviewer Gerard Louter en zijn jonge golfvriend Sietse Herrema zijn de hosts van ‘Podje Golf’ – dé podcast van golf.nl 🎙. Kort geleden waren de heren bij ons te gast om ons te interviewen. Wij hebben een video gemaakt van de podcast – bekijk de beelden hieronder!

In Podje Golf #47 maken Gerard en Sietse kennis met de methodiek van Het Nieuwe Golfen, waarbij je de swing start vanuit de impact-houding en met ONE Length clubs. De heren waren vooraf zeer sceptisch, maar stelden zich open en kwetsbaar op.

De mannen van Podje Golf waren vooral ook erg nieuwsgierig. En dat leverde een superleuke middag op. En twee nieuwe ambassadeurs 😀.

Wil je weten hoe ze de methodiek en de clubs hebben ervaren? Bekijk dan nu Podje Golf #47 en doe ons een groot plezier: deel de podcast vooral met al jouw golfvrienden!

 

Winnaars prijsvraag winnen een Golf Metamorfose

Na de uitzending zijn er meer dan 100 reacties gekomen. Inmiddels zijn de zes prijswinnaars bekend gemaakt, uiteraard door een onafhankelijke en betrouwbare notaris:

  • Diane de Winter
  • Yvonne Smeehuijzen
  • Jesper van Diest
  • Rob Schuerman
  • Tom Niessen
  • Chris Assies

Deze groep komt binnenkort bij ons langs voor een Golf Metamorfose: een middag coaching door Michel Put. Ook deze sessie zal weer worden opgenomen, deze keer door een professionele filmploeg van Golf.nl.

Beluister de officiële podcast Podje Golf #47

De officiële ‘audio’only’ podcast van Golf.nl is te beluisteren op alle bekende podcast-kanalen:

Apple podcast: Het Nieuwe Golfen en ONE Length golfclubs

Spotify podcast: Het Nieuwe Golfen en ONE Length golfclubs

Google podcast: Het Nieuwe Golfen en ONE Length golfclubs

Stitcher podcast: Het Nieuwe Golfen en ONE Length golfclubs

Laat ons weten wat je van deze podcast vond!

We vinden het leuk om reacties te lezen en / of vragen te beantwoorden. Voel je vrij om hieronder een reactie of vraag te plaatsen.

Vond je de podcast tof en wil je ons helpen om meer golfers blij te maken? Geef ons dan 5-sterren ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️, dat kan via deze link. Bij voorbaat veel dank!

Je las een blogartikel van True Groove.

Reageren mag altijd en delen ook.

Wat ook mag is doorklikken naar de volgende stap in jouw golfleven.

Dit zijn jouw opties:

En verder?