In de podcast Podje Golf #47 maakten Gerard en Sietse kennis met Het Nieuwe Golfen, waarbij je de swing start vanuit de perfecte impact-positie. Volgens Michel Put, PGA Professional en de bevlogen man achter deze filosofie, vliegen je scores omlaag en haal je veel meer plezier uit je rondes 🤩.

Tijdens deze podcast was er een prijsvraag waarop ruim 150 golfers reageerden. Zes gelukkige winnaars van deze prijsvraag mochten een middag kennis komen maken met deze innovatieve methode.

Een professionele filmploeg van GOLF.NL was erbij om te zien of dat een succes was. En ze maakten deze toffe compilatievideo:

 

Wat vonden de deelnemers?

De winnaars van de prijsvraag werden zorgvuldig geselecteerd door het team van Podje Golf.

Yvonne: “Ik speelde tot nu toe ‘Snollebollekes Golf’ (van links naar rechts 😃)”. In eerste instantie dacht ik “dit gaat waarschijnlijk niet werken, maar het werkt juist wel. Ik ben na de sessie van vandaag absoluut een betere golfer geworden.”

Diana: “Ik speel nu een paar jaar en ik train/les 3x per week. Ik heb een blessure aan mijn rug  gehad, maar na de sessie van vandaag lukt het me eindelijk om door te swingen en te eindigen op mijn linkerbeen. Dat is nieuw – ik ga hier zeker mee door.”

Tom: “Ik ben afgestudeerd bewegingswetenschapper en ik heb handicap 14. Het Nieuwe Golfen voelt heel fijn, ik hoor het geluid van geluk. En zo gek sta je nou ook weer niet, het gaat uiteindelijk om het slaan van goede ballen. – ik ga dit zeker doen, ook in de baan.”

Rob: “Ik heb een goed kort spel, maar de full swing is mijn grote probleem. Mijn contact is nu beter, de afwijkingen zijn minder en ik ben constanter. Ik ga dit zeker doen, absoluut ook in wedstrijden.”

Chris: “Ik had wat mijn last van mijn rug en vroeg me af: is dit wel iets voor mij? Ik heb net 50 balen geslagen en ik heb geen pijn meer in mijn rug, dat is wel een hele grote verandering. Ik ga hier zeker mee door.”

Jesper: “Ik was op zoek naar de missende stukjes in de puzzel naar consistentie. Ik denk dat ik nog nooit zoveel ballen in het midden van mijn blad geraakt heb. Ik ben positief verrast want ik sla ook veel verder nu.”

Wil jij ook meer golfgeluk?

Meld je dan aan voor Slagkracht, de wekelijkse proeftraining van Het Nieuwe Golfen.

Elke vrijdagmiddag bij Gofcentrum De Hoge Dijk onder leiding van Michel Put. Je krijgt het recept en de ingrediënten van de methodiek van Het Nieuwe Golfen. Ook jij zult ervaren dat jouw ballen na 100 minuten al veel verder en rechter zullen vliegen met een mooie balvlucht!

Of bekijk eerst onze gratis trainingsvideo’s. Wil je nog meer video’s? Meld je dan aan voor de gratis 7 dagen trial van onze online golf coaching programma ‘Baas Over Je Ballen’ via deze link.

 

Podje Golf luisteraars ontdekken Het Nieuwe Golfen-2

De winnaars van de prijsvraag weten na de sessie exact hoe ‘perfect impact’ voelt.

Podcast Podje Golf #47

Bekijk de volledige video podcast Podje Golf over Het Nieuwe Golfen terug op deze pagina.

Op jouw golfsucces!

Groet met impact 💥
Team True Groove

⛳ Het Nieuwe Golfen
🌍 True Groove Online

 

Je las een blogartikel van True Groove.

Reageren mag altijd en delen ook.

Wat ook mag is doorklikken naar de volgende stap in jouw golfleven.

Dit zijn jouw opties:

En verder?